Doelab Leidschendam

Onderdeel van: Doelab Amsterdam B.V. - Leidschendam
Onderdeel van: Doelab Amsterdam B.V. - Leidschendam
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen, Speciaal, Praktijkonderwijs, OGO
500 Leerlingen

Omschrijving van Doelab Leidschendam

Het Doelab is een groeiend bedrijf en bedient basisscholen door tegemoet te komen aan de toenemende vraag om het onderwijs af te stemmen op moeilijk lerende leerlingen. Het Doelab draait momenteel op 32 scholen binnen 9 besturen in Amsterdam en Leidschendam.

Geen plusklas maar een klusklas!

Steeds meer basisscholen hebben een hoogbegaafdheidsklas maar voor de doelgroep die juist beter leert door praktijkonderwijs is er weinig extra ondersteuning. RT of huiswerkbegeleiding geeft vaak onvoldoende resultaat omdat ook deze onderwijsvorm werkt vanuit het platte vlak op abstract niveau. Het Doelab zet de SLO doelen om in praktische lessen waardoor de lessen weer betekenis krijgen. Het Doelab zorgt ervoor dat deze doelgroep in het reguliere onderwijs kan blijven. De leerlingen leren de juiste vaardigheden aan om de juiste mindset aan te nemen om tot leren te komen. En dat nemen ze weer mee terug naar de klas!

Adresgegevens

Leenkamp
2264 KW Leidschendam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Doelab Leidschendam

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.