Doelab Amsterdam B.V.

Amsterdam
Basisonderwijs
500 Leerlingen
1 Locaties

Omschrijving van Doelab Amsterdam B.V.

Het Doelab is een groeiend bedrijf dat basisscholen in Nederland bedient door tegemoet te komen aan de toenemende vraag om onderwijs af te stemmen op moeilijk lerende leerlingen. Met momenteel ruim 45 scholen in ons netwerk, bieden wij geen plusklas, maar een klusklas!

Veel basisscholen hebben tegenwoordig hoogbegaafdheidsklassen, maar voor leerlingen die juist beter leren door praktijkonderwijs is er vaak weinig extra ondersteuning. Traditionele vormen zoals remedial teaching of huiswerkbegeleiding leveren vaak onvoldoende resultaat op, omdat ze op abstract niveau werken. Het Doelab zet de SLO-doelen om in praktische lessen, waardoor de lessen weer betekenis krijgen. Wij zorgen ervoor dat deze doelgroep binnen het reguliere onderwijs kan blijven en leren de juiste vaardigheden aan om een groeimindset te ontwikkelen en tot leren te komen. En deze vaardigheden nemen ze weer mee terug naar de klas!

Sluit je aan bij ons team en draag bij aan ons gezamenlijke doel om het onderwijs voor moeilijk lerende leerlingen te verbeteren en hen de juiste mindset aan te leren. 

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Nieuwendammerkade 28C-3
1022 AB Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Doelab Amsterdam B.V.

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"1":1}}
1 onderwijsvacatures