Fioretti College, Hillegom

Onderdeel van: Stichting Fioretti Teylingen - Hillegom
Onderdeel van: Stichting Fioretti Teylingen - Hillegom
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek
928 Leerlingen

Omschrijving van Fioretti College, Hillegom

Wij zijn een bruisende vmbo, mavo en havo (leerjaar 1 en 2) school. Bij ons doe je kennis, vaardigheden én ervaringen op die je later nodig hebt voor een passende vervolgopleiding of een leuke baan. Je krijgt theorieles én praktische opdrachten die je met klasgenoten uitvoert. Zo leer je niet alleen wat je moet weten en hoe je samenwerkt, maar ook hoe je je weg vindt in de steeds veranderende wereld.

Missie

De missie van het Fioretti College Hillegom is duidelijk: Samen leren, ontdekken en ontwikkelen.

Visie

Op onze school mag je zijn wie je bent. In onze onderwijshuizen bieden we kleinschaligheid, geborgenheid en sociale veiligheid. We hebben oog voor het welbevinden van alle leerlingen. We bieden maatwerk aan waar dat kan en ondersteuning waar dat nodig is. Voor de leerling die extra wil sporten, dansen of zich creatief wil ontwikkelen hebben we talentklassen. We verbinden ons  met ouders, het bedrijfsleven en de maatschappelijke organisaties in de regio. Actief burgerschap is zichtbaar in de cultuur van onze school. Ontdekken wie je bent, ontdekken wat je kunt en ontdekken wat werkt voor jou. Met plezier ontwikkel je kennis, vaardigheden en een adequate beroepshouding.


Adresgegevens

Van den Endelaan
2182 ES Hillegom
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Fioretti College, Hillegom

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"14":1,"68":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":2,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"7":2}}
2 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1-11-2024
Parttime 0,72 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
11 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime 0,8 - 1,0 FTE