Christelijke Scholengemeenschap Groningen

Groningen
Groningen
Voortgezet onderwijs
Protestants-Christelijk
2.800 Leerlingen
5 Locaties

Omschrijving van Christelijke Scholengemeenschap Groningen

De Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG) is een open christelijke middelbare scholengemeenschap met vier vestigingen en een bestuursbureau in de stad Groningen. Dagelijks volgen ruim 2.800 leerlingen les op CSG Augustinus, CSG Kluiverboom, CSG Selion en CSG Wessel Gansfort. Samen hebben zij alle niveaus in huis, van vmbo-bb tot atheneum.

Er werken zo’n 500 mensen bij de CSG. De meesten zijn docent op één van de vestigingen. Anderen werken in onderwijsondersteunende functies op een school, ons bestuursbureau of het CSG Expertisecentrum. Bij een ondersteunende functie op de scholen kun je denken aan roostermaker, conciërge, teamleider of administratief medewerker. Het bestuurbureau ondersteunt de vestigingen bijvoorbeeld op gebied van HRM, financiën, ICT, facilitaire zaken en communicatie. En het CSG Expertisecentrum biedt de vestigingen alle deskundigheid rond ondersteuning aan leerlingen. Daar werken bijvoorbeeld logopedisten, orthopedagogen en dyslexiespecialisten.

Dus: ook als je wel graag in het onderwijs wilt werken, maar niet per se wilt lesgeven: er is ook plek voor jou. En aangezien elke vestiging een eigen identiteit, cultuur en leerlingpopulatie, is er zeker een CSG-school die bij jou past!

Visie

Onderwijs is het fundament van een gezonde samenleving. Met goed onderwijs leren we jongeren om eigen keuzes te maken en vanuit hun talent bij te dragen aan de maatschappij. Met begrip en respect voor zichzelf en anderen om hen heen. Zo bouwen we met elkaar aan een samenleving waarin iedereen meedoet.

Op de CSG-scholen hebben we daarom aandacht voor elkaar. Aandacht voor de leerling, ouders, medewerkers. Én voor de wereld om ons heen. 

Vanuit een breed palet aan schoolsoorten, van vmbo-bb tot en met atheneum, staan we open voor iedere leerling. Met goed en betrouwbaar onderwijs waarin we hulp en ondersteuning bieden aan leerlingen waar zij dat nodig hebben.

Elke CSG school geeft daar invulling aan vanuit haar eigen, unieke profiel waarin de leerling en zijn/haar ontwikkeling centraal staat. Met oog voor de ontwikkelingen om hen heen.

CSG, aandacht voor elkaar. 

Bijzonderheden

De CSG heeft een open christelijke identiteit. Van sollicitanten wordt verwacht dat zij in hun sollicitatie hun visie geven op christelijk onderwijs.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Eenrumermaar 4
9703 LR Groningen
Groningen, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Christelijke Scholengemeenschap Groningen

{"total":5,"sectoren":{"2":5},"vakken":{"59":1,"532":1,"187":1,"67":1,"150":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":5},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":5,"-1":0},"dienstverband":{"1":5,"-1":0},"zijInstroom":{"1":5,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":5,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":3,"1":1,"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":5},"functieSoorten":{"3":2,"2":2,"1":1},"provincies":{"2":5}}
5 onderwijsvacatures
Gisteren
Voortgezet onderwijs VO
zo spoedig mogelijk
Parttime 0,6 - 0,8 fte
8 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1-12-24
Parttime
10 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0,6 - 0,8 fte