Vrije School Peelland

Onderdeel van: Stichting Pallas - Helmond
Onderdeel van: Stichting Pallas - Helmond
Basisonderwijs
Vrijeschool

Omschrijving van Vrije School Peelland

De Vrije School Peelland is een basisschool. Zij is één van de meer dan 120 vrijescholen in Nederland. Als vrijeschool maken we deel uit van een wereldwijde beweging die in 2019 honderd jaar bestond. Overal in de wereld vindt men vrijescholen. De leraren laten zich voor hun onderwijs inspireren door de menskundige inzichten van Rudolf Steiner. Hij heeft deze antroposofische menskunde aan het begin van de twintigste eeuw in vele werken en voordrachten uiteengezet.
De Vrije School Peelland is een streekschool. De leerlingen komen behalve uit Helmond ook uit omliggende gemeenten. Binnen Helmond komen de leerlingen zowel uit de wijk Binderen en Helmond Noord, waar de school ligt, als uit woonwijken die op grotere afstand van de school liggen.

Adresgegevens

Helmondsebaan 71
5702 NM Helmond
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Vrije School Peelland

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.