Kindcentrum Het Scala

Onderdeel van: Stichting Meerkring - Amersfoort
Onderdeel van: Stichting Meerkring - Amersfoort
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar

Omschrijving van Kindcentrum Het Scala

Hier bieden we onderwijs (obs 't Spectrum)  kinderopvang (Partou) en welzijn (ABC Amersfoort) aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Door samen te werken is er meer mogelijk. Buiten schooltijd worden er in en rondom het gebouw regelmatig activiteiten georganiseerd vanuit onze samenwerkingspartners op het gebied van o.a. muziek, toneel, huiswerkbegeleiding en logopedie. We sluiten aan bij de verschillende leerbehoeften met een plusklas, Ta(A)lentklas, huiswerkbegeleiding en het Toptijd programma. Dus voor zowel kinderen die meer uitdaging of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast werken we ook veel samen met ouders. Dit gebeurt o.a. in de Familieklas, waar de leerling, ouder en leerkracht proberen om ieder vanuit hun eigen rol positief gedrag te vergroten als dat even wat minder goed gaat.

Missie

Meerkringscholen staan bekend om hun uitnodigende en open sfeer. Gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting staan hierbij centraal. Onze scholen zijn een plek van verbinding voor leerlingen, medewerkers, ouders en partners. We zorgen voor een goed georganiseerde basis en duurzame bedrijfsvoering ter ondersteuning van het primaire proces. Zo dragen alle medewerkers op basis van hun vakgebied en expertise bij aan de kwaliteit van ons onderwijs.

Visie

Onze ambities geven ons richting op weg naar die stap extra die wij voor het onderwijs willen zetten. Deze ambities zijn typisch Meerkring en maken ons onderscheidend in verbinding met de wereld om ons heen. Ze zijn vastgelegd in het onlangs herziene strategisch beleidsplan met de naam “Open je Wereld”. Iedere leerling en medewerker is uniek en gelijkwaardig. Meerkringscholen stimuleren eigen-wijsheid en talentontwikeling van leerlingen en medewerkers. Samen met leerlingen én hun ouders werken wij aan een basis voor de rest van hun leven, zodat de kinderen van de toekomst in verbinding met anderen, een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren.


Adresgegevens

Ariaweg 115
3816 HJ Amersfoort
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Kindcentrum Het Scala

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures
8 dagen geleden
Basisonderwijs PO
zo snel mogelijk
Parttime 0,2 fte