Stichting Meerkring

Amersfoort
Basisonderwijs, Speciaal (basis) onderwijs
21 Locaties

Omschrijving van Stichting Meerkring

Wij zijn Meerkring, een organisatie voor primair onderwijs in Amersfoort, waar we elke dag met 600 professionals ons met hart en ziel inzetten voor de kinderen. Dat doen we op 14 basisscholen en 7 scholen voor speciaal (basis)onderwijs. Bij ons groei je uit tot een ervaren professional die op eigen-wijze kinderen helpt zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontplooien. We zijn een plek waar je echt jezelf kunt zijn, waar ook jij kunt groeien en bloeien. Onderweg ontmoet je de meest interessante mensen en vergroot je zo je netwerk.

Meerkring is een collectief aan unieke scholen; van dalton-, montessori-, Covey-, jenaplanonderwijs en kindcentra tot gericht onderwijs, onder het Meerkring GO!-concept. Zo is er dus altijd een plek die bij je past. Ontdek het allemaal op www.meerkring.nl.

 

Missie

Meerkringscholen staan bekend om hun uitnodigende en open sfeer. Gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting staan hierbij centraal. Onze scholen zijn een plek van verbinding voor leerlingen, medewerkers, ouders en partners. We zorgen voor een goed georganiseerde basis en duurzame bedrijfsvoering ter ondersteuning van het primaire proces. Zo dragen alle medewerkers op basis van hun vakgebied en expertise bij aan de kwaliteit van ons onderwijs.

Visie

Onze ambities geven ons richting op weg naar die stap extra die wij voor het onderwijs willen zetten. Deze ambities zijn typisch Meerkring en maken ons onderscheidend in verbinding met de wereld om ons heen. Ze zijn vastgelegd in het onlangs herziene strategisch beleidsplan met de naam “Open je Wereld”. Iedere leerling en medewerker is uniek en gelijkwaardig. Meerkringscholen stimuleren eigen-wijsheid en talentontwikeling van leerlingen en medewerkers. Samen met leerlingen én hun ouders werken wij aan een basis voor de rest van hun leven, zodat de kinderen van de toekomst in verbinding met anderen, een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Utrecht, Nederland
Route plannen

Vacatures van Stichting Meerkring

{"total":8,"sectoren":{"1":5,"6":3},"vakken":{"222":1,"258":2,"136":1,"102":3,"112":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":8,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":3,"-1":1},"dienstverband":{"3":8,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":7,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":3,"1":3,"3":1,"-1":1},"bevoegdHeden":{"7":2,"-1":6},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":6},"functieSoorten":{"2":1,"1":6,"3":1},"provincies":{"8":8}}
8 onderwijsvacatures
Gisteren
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime 0,6-0,9 fte
8 dagen geleden
Speciaal (basis) onderwijs SBO
zo spoedig mogelijk
Parttime of fulltime 0,4 -1,0 fte
15 dagen geleden
Speciaal (basis) onderwijs SBO
01-11-2023 of zo snel mogelijk daarna
Parttime of fulltime Wtf 0,6-1,0 fte
Toon alle 8 vacatures