obs DaVinci Eemland

Onderdeel van: Stichting Meerkring - Amersfoort
Onderdeel van: Stichting Meerkring - Amersfoort
Basisonderwijs
Openbaar

Omschrijving van obs DaVinci Eemland

DaVinci Eemland biedt onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen in de groepen 3 t/m 8 met een IQ van 130 of hoger. Wij maken onderscheid tussen enkelvoudige HB en dubbelvoudige HB leerling (HB+).
De enkelvoudige HB leerling heeft uitsluitend een IQ van 130 of hoger. Deze leerling is welkom in een van de HB groepen op DaVinci indien hij dreigt vast te lopen in het regulier onderwijs. De dubbel bijzondere HB leerling heeft een IQ van 130 of hoger en een intensieve zorg en begeleiding bij het leren. Deze leerling is welkom in een van de HB+ groepen indien hij wordt toegelaten door de toelatingscommissie.

Missie

Meerkringscholen staan bekend om hun uitnodigende en open sfeer. Gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting staan hierbij centraal. Onze scholen zijn een plek van verbinding voor leerlingen, medewerkers, ouders en partners. We zorgen voor een goed georganiseerde basis en duurzame bedrijfsvoering ter ondersteuning van het primaire proces. Zo dragen alle medewerkers op basis van hun vakgebied en expertise bij aan de kwaliteit van ons onderwijs.

Visie

Onze ambities geven ons richting op weg naar die stap extra die wij voor het onderwijs willen zetten. Deze ambities zijn typisch Meerkring en maken ons onderscheidend in verbinding met de wereld om ons heen. Ze zijn vastgelegd in het onlangs herziene strategisch beleidsplan met de naam “Open je Wereld”. Iedere leerling en medewerker is uniek en gelijkwaardig. Meerkringscholen stimuleren eigen-wijsheid en talentontwikeling van leerlingen en medewerkers. Samen met leerlingen én hun ouders werken wij aan een basis voor de rest van hun leven, zodat de kinderen van de toekomst in verbinding met anderen, een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren.


Adresgegevens

Dollardstraat 141
3812 EV Amersfoort
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van obs DaVinci Eemland

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":1},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Basisonderwijs PO
zo spoedig mogelijk
Parttime of fulltime 0,6 fte