Sint Jozef

Onderdeel van: Kerobei - Tegelen
Onderdeel van: Kerobei - Tegelen
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek
255 Leerlingen

Sint Jozef

Bs. St. Jozef is gevestigd in een monumentaal gebouw aan de doorgaande weg in het centrum van Tegelen. Onze school is onderdeel van stichting Kerobei.

 

Bij aanvang van schooljaar 2021/2022 zitten er 255 leerlingen op basisschool St. Jozef, de leerlingen zijn verdeeld over elf groepen.

 

Schooljaar 2019/2020 heeft in het teken gestaan van een visietraject. Alle leerkrachten zijn zeer nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de missie, visie en kernwaarden. Met trots presenteren wij op deze website onze visie, klik hiervoor op het keuzemenu aan de linkerkant. Schooljaar 2021-2022 zal in het teken staan van de verdere concretisering en implementatie van onze nieuwe visie, met de focus op doelgericht werken en het pedagogisch handelen van de leerkracht.

Missie

Basisschool St. Jozef staat voor een passende optimale ontwikkeling waarbij het welbevinden en de talenten van ieder kind onze uitgangspunten zijn. Aan het eind van de basisschoolloopbaan heeft elk kind de (zelf)kennis, vaardigheden en attitudes om zich met vertrouwen verder te ontwikkelen in de maatschappij.

Visie

Basisschool St. Jozef is onderweg naar een leeromgeving waarin je leert om je een leven lang te ontwikkelen. Je leert jezelf kennen en ontdekt hoe je je verhoudt tot anderen en de wereld, waarbij we rekening houden met en gebruik maken van elkaars talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten. Op onze school ben je medeverantwoordelijk voor het eigen leerproces en die van anderen om gezamenlijk tot optimale ontwikkeling te komen.


De volgende vier kernwaarden zijn de onderlegger van onze visie: samen, kwaliteit, verbinding en vernieuwend.


Adresgegevens

Grotestraat 142
5931 CZ Tegelen
Limburg, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Sint Jozef

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"10":1}}
1 onderwijsvacatures
27 dagen geleden
Basisonderwijs PO
Per direct
0,6-1,0 FTE