St. Willibrordus

Onderdeel van: Delta Scholengroep - Groenlo
Onderdeel van: Delta Scholengroep - Groenlo
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek

Omschrijving van St. Willibrordus

Delta Scholengroep verbindt 25 PO-scholen verspreid over de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum, Oost-Gelre en Berkelland. Onze scholen verzorgen onderwijs voor ruim 5000 kinderen die in hun leerproces worden begeleid door ruim 600 medewerkers. Delta Scholen hebben een eigen gezicht, zijn geworteld in een eigen traditie en omgeving, maar vormen een solidair verbond van kennis, ervaring en ambitie op het gebied van primair onderwijs.

Bij basisschool St. Willibrordus hebben we veel aandacht voor plezierig samenwerken én voor het zelfstandig uitvoeren van opdrachten. Hierbij maken wij gebruik van ieders talent en van de motivatie van de kinderen. Wij inspireren elkaar met kennis en vaardigheden en sluiten zoveel mogelijk aan bij de maatschappelijke actualiteit van alledag. Daarnaast stimuleren wij een positief kritische levenshouding bij de kinderen. Wij beschikken over een schoolplein waar genoeg bewegingsvrijheid is voor diverse activiteiten als sporten, ontdekken, relaxen, klimmen en samen spelen.

In 2022 betrekken wij, samen met Kinderopvang Pindakaas, een compleet nieuw gebouw met een eigen gymzaal. Wij worden hierdoor een Integraal Kindcentrum.

Adresgegevens

Karel Doormanstraat 66
7141 WH Groenlo
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand