Prisma; gespecialiseerd onderwij

Onderdeel van: Stichting PC (V)SO Kampen e.o. - Kampen
Onderdeel van: Stichting PC (V)SO Kampen e.o. - Kampen
Speciaal (basis) onderwijs
Speciaal
Protestants-Christelijk
250 Leerlingen

Omschrijving van Prisma; gespecialiseerd onderwij

Ieder kind heeft recht op onderwijs. Ook als dat misschien niet past binnen de reguliere kaders. Het is ons doel om ook kinderen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is passend onderwijs te bieden. Onderwijs dat aansluit bij de ontwikkeling en de mogelijkheden van een leerling. Onderwijs dat uitdaagt, plezier geeft en een leerling trots laat zijn. Onderwijs dat een leerling voorbereidt op een toekomst, als volwaardig lid van onze samenleving.  
Daar zetten wij ons vol overtuiging voor in. Voor al onze leerlingen. Want de leerling staat bij ons centraal. Wij geloven in 1 kind, 1 plan. Dat plan maken we niet alleen, we doen het graag samen. We zijn een toegankelijke school en staan open voor contact. Met de leerling, met ouders, maar ook met externe partijen. Onze lijnen zijn kort en helder. We bundelen graag alle expertise, die ieder vanuit zijn eigen rol inbrengt. Zo komen we tot een optimale oplossing die past bij de leerling.

Adresgegevens

Marinus Postlaan, 1A
8264 PB Kampen
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Prisma; gespecialiseerd onderwij

{"total":1,"sectoren":{"6":1},"vakken":{"136":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"2":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"4":1}}
1 onderwijsvacatures
NIEUW
NIEUW
Vandaag
Speciaal (basis) onderwijs SBO
Zsm
Parttime 0,6 fte