CBS De Uilenburcht

Onderdeel van: SPCO De Oorsprong - Driebergen
Onderdeel van: SPCO De Oorsprong - Driebergen
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Protestants-Christelijk
321 Leerlingen

Omschrijving van CBS De Uilenburcht

De Oorsprong is een stichting voor protestants christelijk onderwijs, bestaande uit zeven scholen in Doorn, Driebergen en Wijk bij Duurstede.
Iedere school heeft een eigen onderwijskundig concept en werkt met moderne lesmethoden en leermiddelen.
We werken vanuit een gezamenlijke levensovertuiging en doelstelling.
Bovendien doen de directies en leerkrachten veel dingen samen, met name binnen ons interne scholingsprogramma, waardoor alle scholen profiteren van gedeelde kennis en ervaring.

Bijzonderheden

De Uilenburcht is een middelgrote basisschool in Driebergen-Rijsenburg. Het staat voor de kernwaarden gastvrij, gehecht en gericht. Hieraan wordt dagelijks invulling gegeven, in het belang van de aan de school toevertrouwde kinderen.

De Uilenburcht is een stabiele school, waar opbrengstgericht goed onderwijs wordt gegeven, rekening houdend met wat een kind nodig heeft. Daarbij zijn we een open christelijke school, die werkt vanuit de uitgangspunten van De Vreedzame school.

Voor de komende vier jaar vormen de termen "Samen", "Breed en betrokken" en "Gezond" de kapstok, waar vanuit de school zich ontwikkelt
 
Voor de groepen 1/2 is in het huidige jaar een aanvullende visie geschreven, die de basis is voor de verdere ontwikkeling van ons onderwijs.
 

Adresgegevens

Jagersdreef 145
3972 XD Driebergen
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand