CVO Accent

Onderdeel van: CVO Rotterdam - Rotterdam
Onderdeel van: CVO Rotterdam - Rotterdam
Voortgezet onderwijs
Speciaal, Praktijkonderwijs
Christelijk

CVO Rotterdam: Onderwijs voor het leven

CVO Accent verzorgt in Rotterdam op vier locaties Praktijkonderwijs en op twee locaties Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Het motto van CVO Accent is: “Haal het beste uit jezelf”. We leggen het accent op de talenten van onze leerlingen, docenten en medewerkers.

De CVO Accent scholen zijn warme, kleinschalige scholen waar we elkaar kennen. Bij ons krijgen leerlingen niet een standaard lesprogramma. Voor iedere leerling stelt de school een ontwikkelingsperspectief (OPP) op. In het OPP staat omschreven wat de leerling nu kan en wat de school en ouders/verzorgers verwachten dat de leerling kan en kent bij het verlaten van de school. Zo wordt de leerlijn en de verwachte ontwikkelingslijn voor iedereen duidelijk. Wij geloven dat iedere leerling iets in zich heeft om trots op te zijn, een talent, en zien het als onze taak om dat naar boven te halen. CVO Accent verzorgt op drie locaties avondonderwijs voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. 

Bijzonderheden

Bekendheid en/of affiniteit met het praktijkonderwijs en/of het VSO (dit is een pre);

Video


Collega’s aan het woord

"Als techniek docent vind ik het fantastisch om leerlingen een vak te leren. Bij Accent krijg ik veel vrijheid. Daar krijg ik echt energie van!"

Henk

docent techniek


Adresgegevens

P/a Kromhoutstraat 1-7
3009 CA Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand