Stichting Wijzer aan de Amstel

Uithoorn
Uithoorn
Basisonderwijs
Interconfessioneel
2.200 Leerlingen
6 Locaties

Unieke scholen met sterke verbondenheid

Onderwijsstichting Wijzer aan de Amstel bestaat uit zes basisscholen in Uithoorn en De Kwakel. Zo'n 200 medewerkers zetten zich dagelijks in om bijna 2.200 leerlingen goed en aantrekkelijk onderwijs te geven. Onze scholen kenmerken zich door kwalitatief goed onderwijs, professionaliteit en een warme sfeer. 

Ons schoolaanbod bestaat uit een reguliere grote basisschool, Jenaplanschool, brede school, Integraal Kindcentrum (IKC), dorpsschool en een multiculturele basisschool. Ouders en kinderen, maar ook leerkrachten kunnen zo goed kiezen wat het beste bij hen past.

‘Leren de beste versie van jezelf te zijn!’ is het motto van ons Koersplan 2022-2026. Het plan beschrijft wat we binnen Wijzer aan de Amstel belangrijk vinden op het gebied van groei en ontwikkeling, geeft richting voor de komende jaren en zet de koers uit voor onze scholen en de onderwijsstichting als geheel.

Bijzonderheden

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s: leerkrachten, zij-instromers, onderwijsassistenten, leraarondersteuners en gepensioneerde leerkrachten, die nog graag een paar dagen voor de klas willen. 
Bekijk onze vacatures of maak een afspraak om een keer langs te komen voor een kennismaking. Als je wilt kun je ook een dag meelopen.

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij onze HR manager:
Nienke Hoogenstraaten | mail hoogenstraaten@wijzeraandeamstel.nl of bel 0297 56 27 13 of 06 14 61 82 27.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Admiraal van Ghentlaan 59
1421 XL Uithoorn
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand