Ministerie van Defensie

Onderdeel van: GroupM Interaction - Breda
Onderdeel van: GroupM Interaction - Breda
Hoger beroepsonderwijs
Regulier / Algemeen

Omschrijving van Ministerie van Defensie

De organisatie - Ministerie van Defensie, TalenCentrum Defensie (TCD)

Het Ministerie van Defensie bestaat uit de Bestuursstaf, de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Commando DienstenCentra en de Defensie Materieel Organisatie. Defensie vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando(Zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het Commando DienstenCentra (CDC) en de Defensie Materieel Organisatie (DM0) lijken op werkmaatschappijen. Defensie heeft circa 50.000 medewerkers en is daarmee een van de grotere werkgevers van Nederland.
De afdeling - TalenCentrum Defensie (TCD)

Het TalenCentrum Defensie (TCD) heeft als standplaats Breda en het maakt onderdeel uit van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA) van het Commando Dienstencentra (CDC).

Het TalenCentrum Defensie (TCD) is gericht op het verbeteren van professionele taalvaardigheid van het defensiepersoneel, taalondersteuning (tolk- en vertaaldiensten) en beleidsadvies op het gebied van taalvaardigheid. Het TCD is een nieuwe organisatie binnen Defensie en staat sinds 1 november. Het TCD draagt hiermee bij aan een effectieve en hoogwaardige professionele communicatie van personeel van Defensie met haar (inter)nationale samenwerkingspartners, zowel op operationeel als op beleidsmatig en diplomatiek niveau.

Het TalenCentrum Defensie is opgebouwd uit vijf teams, te weten: Projectmanagement, Vertaaldiensten, Opleidingen I en II en Operationele tolkinzet. Het TCD wordt aangestuurd door een commandant TCD en ondersteund door medewerkers bedrijfsondersteuning. In totaal 42,4 VTE


Adresgegevens

nvt
1234 zz Breda
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand