WSKO BLINK

Onderdeel van: WSKO - 's-Gravenzande
Onderdeel van: WSKO - 's-Gravenzande
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
111 Leerlingen

BLINK

Op basisschool BLINK leert uw kind beter en leuker en ontwikkelt het vaardigheden voor de toekomst. Talenten krijgen de ruimte om te bloeien op alle terreinen: creatief, cognitief, cultureel, ondernemend, technologisch, groen en sportief. En door ons actieve, uitdagende onderwijs krijgt ieder kind kansen om te blinken: de doener, de dromer en de denker!

Missie

Kennis, vaardigheden, zelfvertrouwen De aarde, technologische vooruitgang, werk… Hoe de toekomst voor onze kinderen er uit zal zien, is onduidelijk. We weten wél dat ze naast kennis veel vaardigheden nodig hebben: ict-vaardigheden, maar vooral flexibiliteit en creativiteit om in te kunnen springen op veranderingen. Daarom is het ook heel belangrijk dat de kinderen leren en onderzoeken vanzelfsprekend en plezierig vinden. En dat ze alle kansen krijgen om te ontdekken wat hun sterke punten zijn, zodat ze straks nieuwsgierig en vol zelfvertrouwen de wereld in kunnen gaan.

Visie

Basisschool BLINK hecht veel waarde aan haar visie. In onze visie staan 8 kenmerken die onze school uniek maakt. 

  • Leren is fijn!
  • Elke ochtend: Bloeien
  • Vier middagen: Blinken
  • Flexibele start- en eindtijden
  • Vaardigheden voor nu en later
  • Digitale toekomstgerichte school
  • Coach- en groei-gesprekken
  • Actieve school

Adresgegevens

Obrechtlaan 12
2692 BV 's-Gravenzande
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van WSKO BLINK

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures
13 dagen geleden
Basisonderwijs PO
1-1-2025
Parttime of fulltime 0.5-1.0 FTE