Summa Veiligheid

Onderdeel van: Summa College Eindhoven - Eindhoven
Onderdeel van: Summa College Eindhoven - Eindhoven
Middelbaar beroepsonderwijs
Regulier / Algemeen

Omschrijving van Summa Veiligheid

Summa Veiligheid

Ben jij sportief aangelegd én sta je stevig in je schoenen? Kun je goed omgaan met gezag en wil je werken bij Defensie, de beveiliging of de politie? Stel dan je toekomst veilig bij Summa Veiligheid.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de veiligheidsbranche

Bij de opleidingen Veiligheid & Vakmanschap (VeVa) krijg je voor ieder afgerond vakgebied een diploma. Daarmee kun je ook buiten Defensie aan de slag. De politie of de koninklijke marechaussee behoren met onze opleidingen ook tot de mogelijkheden. Op de site Beroepen in beeld vind je meer informatie over beroepen en actuele kansen op werk. Je kunt natuurlijk ook verder leren.


Adresgegevens

Furkapas 4
5624 MD Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Summa Veiligheid

{"total":1,"sectoren":{"3":1},"vakken":{"248":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"12":1}}
1 onderwijsvacatures
6 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
In overleg
Fulltime 1,0 fte