Summa College Eindhoven

Eindhoven
Eindhoven
Middelbaar beroepsonderwijs, Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen, Montessori
18.000 Leerlingen
27 Locaties

Omschrijving van Summa College Eindhoven

Summa College biedt onderwijs in Brainport Regio Eindhoven, de regio die wil uitgroeien tot een van de drie belangrijkste toptechnologieregio’s van Europa. Dat kan alleen met goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Onze opdracht is om deze (toekomstige) medewerkers, onze studenten, op te leiden. In hechte samenwerking met bedrijven en instellingen leveren wij uitdagend en kwalitatief hoogwaardig onderwijs, in een omgeving waar studenten zich welkom en thuis voelen. Via onze kernwaarden professionaliteit, toewijding en verantwoordelijkheid helpen wij onze studenten om het beste uit zichzelf te halen, zowel in hun vakgebied als in hun persoonlijke ontwikkeling.

Werkomgeving

Summa staat voor 100% gedrevenheid. Een onderwijsinstelling waar verbinding, bevlogenheid, lef en positiviteit voorop staan. Er werken vakmensen die elke dag het beste uit zichzelf én de ander willen halen. Van docenten tot onderwijsassistenten, van managers tot facilitair medewerkers. Stuk voor stuk bezitten ze het krachtige Summa DNA. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat Summa jaar na jaar voorop loopt in kwaliteit en ontwikkeling, met uitstekende en marktgerichte opleidingen en persoonlijk aandacht voor elkaar en voor de studenten.

Werken bij het Summa is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf en de ander te halen. Een leven lang ontwikkelen vinden wij belangrijk; met training en coaching ontwikkelen wij onszelf en we vormen daarmee een voorbeeld voor onze studenten. Bij Summa staan we voor persoonlijke groei. Als werkgever willen wij jou de ruimte bieden om te excelleren.

 

Onze scholen

Meer scholen tonen

Video


Collega’s aan het woord

“Toen ik binnenkwam als startend docent, was ik nog zoekend in mijn vak. Bij Summa krijg (en grijp!) ik veel kansen om mijn bagage van de lerarenopleiding aan te vullen. Super! Summa creëert niet alleen een krachtige leeromgeving voor studenten, maar ook voor medewerkers. Er is ruimte voor eigen ideeën, erkenning voor wat je doet en in innovaties wordt geïnvesteerd. Dit biedt kansen om me te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van activerende didactiek en gepersonaliseerd leren. Mijn leidinggevende coacht en stimuleert me hierin. Mijn werk voelt als een soort snoepwinkel; ik vind zoveel leuk! Het vo, mbo en bedrijfsleven streven een mooi gemeenschappelijk doel na: studenten opleiden tot professionals. We leiden op tot een drievoudige kwalificatie: het uitoefenen van een beroep, het deelnemen aan de maatschappij en de doorstroom naar een hoger onderwijsniveau. Daaraan bijdragen is fantastisch. De samenhang tussen de visie op leren en het gedachtegoed van een leven lang ontwikkelen wordt steeds duidelijker. Summa trekt jonge werknemers aan, maar zorgt ook goed voor degenen die al wat langer meegaan. Bijvoorbeeld met aantrekkelijke regelingen en door rekening te houden met de taakverdeling. Er is veel aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.”

Martijn van der Linden

Teamleider


Adresgegevens

Sterrenlaan 10
5631 KA Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Summa College Eindhoven

{"total":3,"sectoren":{"3":2,"2":1},"vakken":{"248":1,"52":1,"13":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":3},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"1":1,"-1":2},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":2},"onderwijsTypen":{"1":2,"2":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":2,"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":2,"30":3},"functieSoorten":{"1":3},"provincies":{"12":3}}
3 onderwijsvacatures
6 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
In overleg
Fulltime 1,0 fte
6 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
In overleg
0,8 fte
27 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
Per direct
Parttime of fulltime 0,6 - 1,0 fte