Summa Artiest

Onderdeel van: Summa College Eindhoven - Eindhoven
Onderdeel van: Summa College Eindhoven - Eindhoven
Middelbaar beroepsonderwijs
Regulier / Algemeen

Omschrijving van Summa Artiest

Summa Artiest

Ben jij altijd bezig met muziek? Sta je het liefst op een podium? Wil je keihard werken voor een succesvolle carrière in de spotlights? Dan is Summa Artiest de school voor jou. Tijdens een auditie show je ons jouw talent. Wij leiden je op tot muzikant in de disciplines drums, basgitaar, gitaar, toetsen of zang.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Docenten uit de beroepspraktijk brengen je het vak bij. Sociale vaardigheden ontwikkel je door samen te werken aan uitvoeringen en optredens. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.   

Jouw toekomst in de muziek
Na je opleiding ben je klaar voor een carrière in de spotlights of achter de schermen. Met een diploma van Summa Artiest op zak, kun je als zelfstandig professional aan de slag. Veel muzikanten geven lessen en workshops op scholen of bij bedrijven. Ook in de wereld van het entertainment, de horeca of het toerisme zijn volop mogelijkheden. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Adresgegevens

Klokgebouw 300
5617 AD Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand