WereldKidz Montessori Kerckebosch

Onderdeel van: WereldKidz - Zeist
Onderdeel van: WereldKidz - Zeist
Basisonderwijs
Montessori
Openbaar

Omschrijving van WereldKidz Montessori Kerckebosch

“Help mij het zelf te doen”

Binnen WereldKidz Montessori Kerckebosch zijn units gecreëerd voor onder-, midden- en bovenbouw. De units zijn zo ontworpen dat er een optimale voorbereide (leer)omgeving kan worden gecreëerd met zogenaamde werk-, doe-, en stilte-plekken die aansluiten bij de onderwijsbehoeften van de kinderen in de unit. Ook bieden deze units mogelijkheden om te werken met vaste groepen onder leiding van de mentor (dat geeft veiligheid en houvast) en op maat georganiseerde basisgroepen (bijvoorbeeld voor het krijgen van instructieles of een bijzondere leeftijdsgebonden activiteit) door de leraar die daarvoor passie en talent heeft. Het onderwijs in iedere unit wordt verzorgd door een team van leraren en ondersteuners. Samen wordt er gewerkt, geleerd en zijn ze collectief verantwoordelijk voor de kinderen en het onderwijs in de unit.

Visie op onderwijs
Het uitgangspunt is dat een kind een natuurlijke, noodzakelijke drang tot zelfontplooiing heeft. We onderkennen wat de behoeften van een kind zijn en spelen daarop in door de juiste omgeving en materialen te bieden.

Montessori-Missie
De benodigde hulp bieden, waardoor het kind zich kan ontwikkelen tot een zelfstandige persoonlijkheid die verantwoordelijkheid kan en wil nemen voor zichzelf, zijn omgeving en de samenleving waarvan zij deel uitmaakt.

Montessori-Motto
Help mij het zelf te doen

Montessori-Waarden
Vertrouwen in het kind
Zelfstandig in een voorbereide omgeving
Keuzevrijheid
Ontwikkeling in heterogene groepen
Ouders als partners

Adresgegevens

Graaf Lodewijklaan 1
3708 DM Zeist
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van WereldKidz Montessori Kerckebosch

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"527":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"2":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures