WereldKidz Montessori Sumatralaan

Onderdeel van: WereldKidz - Zeist
Onderdeel van: WereldKidz - Zeist
Basisonderwijs
Montessori
Openbaar

Omschrijving van WereldKidz Montessori Sumatralaan

“Help mij het zelf te doen”

WereldKidz Montessori Sumatralaan geeft sinds augustus 2023 het onderwijs vorm in units. Er zijn 3 units, een unit voor onder-, midden- en bovenbouw. De units bieden een voorbereide (leer)omgeving met verschillende werkplekken voor onder andere het zelfstandig werken door de kinderen en het geven van instructies door de leraar die aansluiten bij de onderwijsbehoeften van de kinderen in de unit. Aansluitend is op het gezamenlijke leerplein gelegenheid voor allerlei individuele en groepsactiviteiten. Het onderwijs wordt verzorgd door leraren en ondersteuners, Samen wordt er gewerkt, geleerd en zijn ze collectief verantwoordelijk voor de kinderen en het onderwijs.

Visie op onderwijs
Het uitgangspunt is dat een kind een natuurlijke, noodzakelijke drang tot zelfontplooiing heeft. We onderkennen wat de behoeften van een kind zijn en spelen daarop in door de juiste omgeving en materialen te bieden.

Montessori-Missie
De benodigde hulp bieden, waardoor het kind zich kan ontwikkelen tot een zelfstandige persoonlijkheid die verantwoordelijkheid kan en wil nemen voor zichzelf, zijn omgeving en de samenleving waarvan zij deel uitmaakt.

Montessori-Motto
Help mij het zelf te doen

Montessori-Waarden
Vertrouwen in het kind
Zelfstandig in een voorbereide omgeving
Keuzevrijheid
Ontwikkeling in heterogene groepen
Ouders als partners

Adresgegevens

Sumatralaan 1
3705 XL Zeist
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van WereldKidz Montessori Sumatralaan

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"2":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures