O.J.S. het Scala

O.J.S. het Scala

Onderdeel van: Stichting Openbaar Onderwijs Kampen - Kampen
Onderdeel van: Stichting Openbaar Onderwijs Kampen - Kampen
Basisonderwijs
Openbaar
260 Leerlingen
25 Medewerkers

Omschrijving van O.J.S. het Scala

 

Missie

Onze scholen staan open voor iedereen, je bent welkom zoals je bent ongeacht afkomst, kleur, ras, sekse of religie. Onze scholen zijn niet groot en juist daardoor persoonlijk. We hebben een breed scala aan goed uitgewerkte onderwijsconcepten. Er is écht iets te kiezen bij OOK en daar zijn we trots op!

Er worden in Kampen de komende jaren 3000 huizen bijgebouwd. Dat betekent veel ‘import’ van mensen van buiten de stad. Een mooie kans voor deze nieuwe inwoners om te kiezen voor ons openbaar onderwijs. We kijken uit naar de ontmoetingen met deze nieuwe Kampenaren. Onze missie is dan ook: Voor elk kind in Kampen en omgeving het beste onderwijs dat past bij jou!

Visie

 

Op het SCALA verzorgen wij ONS onderwijs:  Ondernemend, Nieuwsgierig en Samen.
ONS’ onderwijs, omdat leerkrachten, kinderen en ouders samen, vanuit ieders eigen verantwoordelijkheid betrokken zijn bij het leerproces. De kwaliteiten van iedere betrokkene worden ingezet.
ONS’ onderwijs sluit aan bij de onderwijsbehoeften van ieder kind, waarbij er plezier is in leren en wij streven naar het realiseren van gezamenlijk opgestelde doelen.
Bij ‘ONS’ onderwijs leren kinderen vanuit rust en structuur in een veilige, rijke omgeving te spelen, vieren, werken, spreken en verkennen we de wereld om ons heen.Video

Nieuwbouw

Adresgegevens

Troelstrasingel 3
8262 SX Kampen
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van O.J.S. het Scala

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"4":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"4":1}}
1 onderwijsvacatures
21 dagen geleden
Basisonderwijs PO
medio maart 24
Parttime of fulltime 1,0 fte