Zij-instroom Academie Utrecht

Hilversum
Voortgezet onderwijs
100 Leerlingen
4 Medewerkers
2 Locaties

Zij-instroom Academie - voor de baan die je wenst in het onderwijs

De Zij-instroom Academie kent een unieke samenwerking met MeesterBaan, het vacatureplatform voor het onderwijs en NCOI Opleidingen, de opleider van Werkend Nederland. Dit partnership slaat de handen ineen bij het aanpakken van het grote probleem van het lerarentekort. Direct een streng geselecteerde en geschikt bevonden zij-instromer aanstellen en met zekerheid een subsidie van €25.000 ontvangen? Steeds vaker nodigen scholen ook zij-instromers uit om te solliciteren op vacatures. Niet vreemd nu de tekorten in het onderwijs alsmaar groter worden.

Verwelkom een zij-instromer op school en pak de tekorten voor de klas aan
Vanuit de Zij-instroom Academie maken we een snelle overstap naar het onderwijs mogelijk door de unieke samenwerking die wij hebben met MeesterBaan en NCOI Opleidingen. In deze samenwerking gaan we actief aan de slag om scholen en zij-instromers aan elkaar te koppelen.

Waarom voor een school interessant
Door ons traject kan een school de werving en selectievolledig uitbesteden. Door de samenwerking met NCOI Opleidingen kunnen wij garanderen dat een kandidaat een geschiktheidsverklaring krijgt, waardoor de school verzekerd is van een subsidie van €25.000. Ook garandeert NCOI-Opleidingen dat onnodig leren wordt voorkomen door wat een zij-instromer al kan of weet optimaal te valideren. Dit betekent dat de duur van het zij-instroomtraject vaak korter is dan 2 jaar.

Dit mag je van ons verwachten
• Informatievoorziening over alle aspecten die bij het in dienst nemen van een zij-instromer komen kijken
• Begeleiding bij het maken van keuzes
• Aanbrengen van kandidaten die zich goed hebben georiënteerd, die een geschiktheidsverklaring op zak hebben en voor wie de school een subsidie ontvangt van €25.000

Zo ziet het opleidingstrajact eruit
• Deelnemers kunnen op ieder gewenst moment starten
• Persoonlijke begeleiding door een leerregisseur
• Maatwerktraject dat is opgebouwd uit leeruitkomsten
• Onnodig leren wordt voorkomen door validering

Kosten
Voor een succesvolle bemiddeling bedraagt de vergoeding €5.000. Daarnaast worden ook de kosten van het geschiktheidsonderzoek (€2000) in rekening gebracht. Mocht de kandidaat binnen 1 jaar stoppen, dan krijgt u de helft van de bemiddelingskosten retour.

Hoe werkt het?
Mocht u interesse hebben, stuur dan een mail naar: contact@zij-instroomacademie.info.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Marathon 7
1213 PD Hilversum
Utrecht, Nederland
Route plannen