St. Sebastianus

Onderdeel van: Stichting CPOW - Ilpendam
Onderdeel van: Stichting CPOW - Ilpendam
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek

Omschrijving van St. Sebastianus

St Sebastianus is een ambitieuze en eigentijdse school, waar alle kinderen welkom zijn. 

Op onze school komen alle kinderen tot hun recht. Of ze nou heel makkelijk leren of extra ondersteuning nodig hebben; we stimuleren alle kinderen boven zichzelf uit te stijgen en hun grenzen te verleggen. Ieder kind is uniek en wordt bij ons gezien. 

Wij bieden kinderen een veilige leeromgeving waar ze zichzelf kunnen zijn. We leven in een verrassend veelbelovende en veelzijdige wereld. Op school brengen wij deze wereld binnen. Naast taal, rekenen, spellen, lezen en wereldoriëntatie, maken wij kinderen vertrouwd met wereldburgerschap, duurzaamheid, wetenschap, techniek, cultuur en mensenrechten.

De St Sebastianus onderscheidt zich door geen onderscheid te maken. Een kleine veilige school voor iedereen, met een ruime blik naar buiten. Een school die ons SAMEN UNIEK maakt. 

Missie

De missie van St Sebastianus  is dat wij kinderen uitdagen en inspireren tot kritische en zelfbewuste jongeren. We leiden hen op voor succes in het vervolgonderwijs en zorgen ervoor  dat ze als wereldburgers onze school verlaten. 

Wij staan voor uitdagend en inspirerend onderwijs met een sterke basis. Onderwijs dat uitdaagt en inspireert om het beste uit jezelf  te halen. Ieder kind krijgt daarbij de ondersteuning die het nodig heeft, of het nu makkelijk leert of juist extra begeleiding nodig heeft. 

Wij leren kinderen sociaal-emotionele en cognitieve vaardigheden die zij nodig hebben om zelfstandig de toekomst tegemoet te gaan. 

Deze missie geeft sturing aan ons onderwijs. Belangrijke waarden daarbij  zijn voor ons de kernwaarden  uniek, gezond, nieuwsgierig, groei en verbonden. 


Adresgegevens

Gruttostraat 5
1452 XH Ilpendam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van St. Sebastianus

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"6":1}}
1 onderwijsvacatures
11 dagen geleden
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime