Melanchthon Bergschenhoek

Onderdeel van: CVO Rotterdam - Bergschenhoek
Onderdeel van: CVO Rotterdam - Bergschenhoek
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Christelijk

Omschrijving van Melanchthon Bergschenhoek

Ontdek Melanchthon Bergschenhoek, waar passie voor onderwijs en persoonlijke ontwikkeling samenkomen. In ons moderne schoolgebouw bieden we een stimulerende omgeving waar leerlingen en docenten samenwerken in leerdomeinen. Echte verbinding tussen zowel leerlingen als met onze medewerkers staan centraal. Hier ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van ons betrokken team.  

Wij gaan verder dan alleen onderwijs; we creëren een levendige leeromgeving waar leerlingen de regie over hun eigen groei en ontwikkeling hebben. Met licenties voor het Technasium en de Business School en betrokkenheid bij de WON-Academie bieden we een dynamische en uitdagende onderwijsomgeving. Wij bieden een duidelijke organisatiestructuur, focus op kwalitatief hoogwaardig onderwijs en volop ruimte voor jouw professionele én persoonlijke groei. Bij ons voel je je thuis als je met enthousiasme, lef en betrokkenheid in een hecht team wilt werken. 


Collega’s aan het woord

"De relatie tussen leerling en docent is op het Melanchthon heel goed en er heerst een open sfeer. Qua persoonlijke ontwikkeling is de sky the limit!"

Marvyn

Docent LO


Adresgegevens

De Zijde 3
2662 EB Bergschenhoek
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Melanchthon Bergschenhoek

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"8":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-11-2024
Parttime 0,6 - 0,8 FTE