OBS de Slinge

Onderdeel van: Stichting Op Kop - Oldemarkt
Onderdeel van: Stichting Op Kop - Oldemarkt
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar

OBS de Slinge Oldemarkt

Welkom op OBS de Slinge!

Op onze openbare basisschool De Slinge is iedereen welkom.

Op school willen wij dat kinderen zich veilig en prettig voelen. In een rijke, veilige leeromgeving stimuleren wij kinderen samen te leren, werken en spelen. Ieder kind krijgt de ruimte om in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau te leren. We zien ieder kind als individu en hebben oog voor zijn sterke en zwakke kanten. Op OBS de Slinge werken handelingsgericht en opbrengstgericht. Met de informatie die wij verzamelen werken we planmatig aan de cognitieve ontwikkeling van het kind. Daarnaast is er ook ruimte voor de creatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind. Elke dag zijn wij bezig om de kinderen bewust te maken van de maatschappij om hen heen. De leerkrachten zorgen dat kinderen middels moderne onderwijsmethoden en methodieken geprikkeld worden zich te blijven ontwikkelen.


Adresgegevens

't Slingerland 12
8375 GP Oldemarkt
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van OBS de Slinge

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.