Basisschool Sint Antonius

Onderdeel van: Filios Scholengroep - Maren-Kessel
Onderdeel van: Filios Scholengroep - Maren-Kessel
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek

Filios Scholengroep

Basisschool Sint Antonius is een kleinschalige school en ligt centraal in het kerndorp Maren-Kessel. Onze school telt ongeveer 80 leerlingen verdeeld over 4 combinatiegroepen.

We werken met een gedreven team en zien het continu verbeteren van het onderwijs als een uitdaging. Er is veel aandacht voor het pedagogisch klimaat en echt contact met de leerlingen. De rijke leeromgeving en het leren inzichtelijk maken voor de leerlingen door het geven van effectieve, procesgerichte feedback zijn ontwikkelingen waar we ons op dit moment het meest op richten.


Adresgegevens

Pastoor Roesweg 6
5386 53 Maren-Kessel
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Basisschool Sint Antonius

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.