GSG Guido Locatie Havo Vwo

Onderdeel van: GSG Guido - Amersfoort
Onderdeel van: GSG Guido - Amersfoort
Voortgezet onderwijs
Christelijk
1.100 Leerlingen

GSG Guido

Op GSG Guido Locatie Havo Vwo dagen we leerlingen in een veilige, warme scholengemeenschap steeds weer uit met nieuwe kennis, nieuwe ervaringen en met alle moderne leermiddelen die voorhanden zijn. We vragen creativiteit, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Onze christelijke identiteit is de basis van waaruit wij werken. 

Onze school bouwt op belangrijke christelijke waarden als liefde, respect, begrip, gastvrijheid en vertrouwen. Zo leren we elke dag en gaan we stap voor stap samen op weg naar een mooie waardevolle toekomst. 

Naast vakkennis en vaardigheden vinden we vorming belangrijk. Om dit het beste tot zijn recht te laten komen vinden wij het belangrijk dat er een veilig leer- (en werk) klimaat is en zetten we zo nodig ons ervaren en effectieve ondersteuningsteam in.

Missie

Onze missie

De school wil met Bijbelgetrouw christelijk onderwijs positief inspelen op de dynamiek in de samenleving en een herkenbare plek innemen in haar omgeving.

Visie

Onze visie

Jonge mensen verdienen een optimale voorbereiding op hun rol in de dynamische samenleving. Op Guido draagt iedereen bij aan de ontwikkeling van leerlingen en medewerkers tot verantwoordelijke christenen.

Werkomgeving

Wij bieden:

  • Een veilige, krachtige, en uitdagende werkomgeving;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO;
  • De mogelijkheid voor medewerkers om zich professioneel te ontwikkelen;
  • Een functie waarin teamwork belangrijk is en de leerling centraal staat.

Bijzonderheden

Werken bij Guido

Onze school bouwt op belangrijke christelijke waarden als liefde, respect, begrip, gastvrijheid en vertrouwen. Zo leren we elke dag en gaan we stap voor stap samen op weg naar een mooie waardevolle toekomst. Wij verwachten van medewerkers dat ze overtuigd christen zijn, meelevend lid van een kerkelijke gemeente en van harte kunnen instemmen met ons identiteitsdocument.


Adresgegevens

Paladijnenweg 251
3813 dh Amersfoort
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van GSG Guido Locatie Havo Vwo

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"21":1,"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"3":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":1,"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"8":2}}
2 onderwijsvacatures
49 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-08-2024
Parttime 0.2 fte
49 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-08-2024
Parttime 0.5-0.6 fte