GSG Guido Locatie Arnhem

Onderdeel van: GSG Guido - Arnhem
Onderdeel van: GSG Guido - Arnhem
Voortgezet onderwijs
Christelijk
200 Leerlingen

Guido Locatie Arnhem

Bij Guido Arnhem hebben we oog voor onze leerlingen en collega's. Er is een fijne sfeer zodat iedereen goed kan leren en werken. Leerlingen, ouders en jij; samen zijn wij school, samen zijn wij Guido. Een kleinschalige, christelijke school die leerlingen een plek laat en leert innemen in de maatschappij! Leerlingen die zich thuis voelen bij deze indentiteit zijn van harte welkom. 

We zijn een kleine school en dat maakt dat er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht en goede ondersteuning voor iedereen. Onze medewerkers en leerlingen brengen veel tijd door op school, we willen daarom een veilige plek zijn. We vinden het belangrijk goed contact met de leerling en zijn ouder(s) te hebben.

We willen van betekenis zijn in onze buurt, de stad Arnhem en in de wijk De Geitenkamp. Door maatschappelijke diensttijd (MDT) in te zetten geven we dat een belangrijke plek in de dagelijkse gang van zaken. 

 

Missie

Onze missie

De school wil met Bijbelgetrouw christelijk onderwijs positief inspelen op de dynamiek in de samenleving en een herkenbare plek innemen in haar omgeving.

Visie

Onze visie

Jonge mensen verdienen een optimale voorbereiding op hun rol in de dynamische samenleving. Op Guido draagt iedereen bij aan de ontwikkeling van leerlingen en medewerkers tot jongvolwassenen die een verantwoordelijke plek innemen in de maatschappij.

Werkomgeving

Wij bieden:

  • Een veilige, krachtige, en uitdagende werkomgeving;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO;
  • De mogelijkheid voor medewerkers om zich professioneel te ontwikkelen;
  • Een functie waarin teamwork belangrijk is en de leerling centraal staat.

Bijzonderheden

Werken bij Guido

Bij Guido staan leerlingen in het middelpunt. Wij vinden hen belangrijk. Samen met de leerlingen verleggen we de grenzen. Daar werken we continu aan bij Guido. Steeds weer nieuwe kennis en ervaringen opdoen, andere mensen en culturen ontmoeten en leren van en met elkaar in een hechte en veilige scholengemeenschap. Jezus is daarbij ons voorbeeld. Onze school bouwt daarom op belangrijke christelijke waarden als liefde, respect, begrip, gastvrijheid en vertrouwen. Zo leren we elke dag en gaan we stap voor stap samen op weg naar een mooie waardevolle toekomst. Guido gelooft in die toekomst! 

Ons onderwijs wordt gegeven op drie vestigingen: twee in Amersfoort en één in Arnhem. Wij verwachten van medewerkers dat ze overtuigd christen zijn, meelevend lid van een kerkelijke gemeente en van harte kunnen instemmen met ons identiteitsdocument.



Adresgegevens

Grensweg 2
6823 JH Arnhem
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van GSG Guido Locatie Arnhem

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.