Montessori College

Onderdeel van: Summa College Eindhoven - Eindhoven
Onderdeel van: Summa College Eindhoven - Eindhoven
Voortgezet onderwijs
Montessori

Omschrijving van Montessori College

Montessori College Eindhoven biedt havo en mavo opleidingen aan op basis van de uitgangspunten van Maria Montessori. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. De school biedt een leeromgeving, waarin de leerling begeleid wordt bij zijn persoonlijke ontwikkeling naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. We zijn een kleine school gekenmerkt door een open sfeer, waar de ontwikkeling van de individuele leerling centraal staat.

Werkomgeving

Veel mogelijkheden

Onze school is onderdeel van het Summa College, een instelling voor middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en voortgezet onderwijs. De school kan van de mogelijkheden voor het beroepsonderwijs binnen het Summa College gebruik maken. Meer mogelijkheden dus voor oriëntatie, beroepskeuze en een goede aansluiting.


Veilige leeromgeving

De school kenmerkt zich door grote openheid, respect en wederzijds vertrouwen. Deze vormen het uitgangspunt voor de relatie tussen leerlingen en medewerkers, tussen de school en de ouders en voor het creëren van een veilige leeromgeving.

Een keus voor het Montessori College is dus met recht een keus voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.


Adresgegevens

Habsburglaan 1
5616 HV Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Montessori College

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"13":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"2":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"12":1}}
1 onderwijsvacatures
27 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
Per direct
Parttime of fulltime 0,6 - 1,0 fte