SC Delfland

Onderdeel van: Scholengroep Spinoza - Delft
Onderdeel van: Scholengroep Spinoza - Delft
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
550 Leerlingen

Omschrijving van SC Delfland

De sc Delfland is een jonge dynamische VMBO in het hart van Delft. Er wordt onderwijs verzorgd voor ongeveer 550 leerlingen. De school biedt de profielen E&O, PIE, HBR en Z&W aan. Het (praktische) onderwijs proberen we zoveel mogelijk te verbinden met de omgeving. De school heeft onder andere een restaurant, een winkel en een salon. Er is volop ontwikkeling om het onderwijs 'toekomstbestendig' te maken, bijvoorbeeld door alle leerlingen te voorzien van een device en les te geven in digitale geletterdheid.
De leerlingen worden voorbereid op het maken van een goede keuze voor het vervolgonderwijs en een leven vol technologie.

Voor nieuwe collega's is er een goed georganiseerde begeleidingsstructuur en zijn er goede ontwikkelmogelijkheden.

Adresgegevens

Van Bleyswijckstraat 72
2600 AL Delft
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van SC Delfland

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.