De Elzenhoek

Onderdeel van: Unicoz Onderwijsgroep - Zoetermeer
Onderdeel van: Unicoz Onderwijsgroep - Zoetermeer
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek

Omschrijving van De Elzenhoek

De Elzenhoek is een katholieke basisschool. Wij hechten waarde aan de christelijke grondslag en tradities. Dat zie je terug in de manier waarop we met elkaar omgaan. Wij leren onze leerlingen respect te hebben voor de medemens, hun meningen, levensovertuiging, samenlevingsvorm en hun bezittingen. Eerbied voor de verschillende levens- en geloofsovertuigingen is voor ons een belangrijk uitgangspunt.

Missie

Op de Elzenhoek gaan we voor GROEI: Gezamenlijkheid, Relatie, Ontwikkeling, Eigenaarschap en Identiteit. We willen onze leerlingen laten groeien op cognitief gebied én op het sociaal-emotionele vlak. Dat lukt alleen als je oog hebt voor elkaar. Op de Elzenhoek worden leerlingen écht gezien.

Adresgegevens

Broekwegzijde 192
2725 PE Zoetermeer
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Elzenhoek

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.