Accent Hoogvliet

Onderdeel van: CVO Rotterdam - Hoogvliet Rotterdam
Onderdeel van: CVO Rotterdam - Hoogvliet Rotterdam
Voortgezet onderwijs
Praktijkonderwijs
Christelijk

CVO Rotterdam: Onderwijs voor het leven

Accent verzorgt in Rotterdam op vier locaties praktijkonderwijs en op twee locaties voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Het motto van CVO Accent is: “Haal het beste uit jezelf”. We leggen het accent op de talenten van onze leerlingen, docenten en medewerkers. De Accent-scholen zijn warme, kleinschalige scholen waar we elkaar kennen. 

Op Accent Hoogvliet is iedere dag een dag vol avontuur, vol inspiratie, uitdaging en groei. We bereiden onze leerlingen voor op een succesvolle toekomst, of dat nu in een baan is of via een vervolgopleiding in het MBO. Het ontdekken van talenten en het bieden van kansen staan bij ons centraal. Werken op onze school betekent dat je een gezonde dosis energie, relativeringsvermogen, humor en positiviteit meebrengt. Onze leerlingen kunnen veel van je vragen, maar ze geven er ook veel voor terug!

Accent Hoogvliet biedt collega's een moderne en dynamische werkplek. Onze school is gebouwd op de pijler van ‘Pedagogisch Tact’. Ons motto, ‘Zonder relatie geen prestatie’ onderstreept het belang van sterke verbindingen. We verwachten dat onze collega's eigenaarschap tonen, goed samenwerken, communiceren, autonoom zijn en verantwoordelijkheid nemen. Wederzijds vertrouwen en intensieve samenwerking in diverse teams zijn bij ons de norm.

Wie onze school binnenloopt, ziet leerlingen en collega's die met plezier naar school komen. Wij geloven dat plezier vaak de sleutel is tot talent. Daarom besteden we veel aandacht aan kunst- en cultuurvakken. Daarnaast speelt de school een belangrijke rol in de wijk. We zoeken actief naar verbondenheid met de wereld om ons heen en verwelkomen die wereld graag binnen onze muren. Samenwerking met lokale organisaties en bedrijven is voor ons van groot belang.


Adresgegevens

Max Havelaarweg 53
3009 CA Hoogvliet Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Accent Hoogvliet

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"58":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"8":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures
506 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-08-2024
Parttime 0,6 - 0,8 FTE