Accent Delfshaven

Onderdeel van: CVO Rotterdam - Rotterdam
Onderdeel van: CVO Rotterdam - Rotterdam
Voortgezet onderwijs
Praktijkonderwijs
Christelijk

CVO Rotterdam: Onderwijs voor het leven

Accent verzorgt in Rotterdam op vier locaties praktijkonderwijs en op twee locaties voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Het motto van CVO Accent is: “Haal het beste uit jezelf”. We leggen het accent op de talenten van onze leerlingen, docenten en medewerkers. De Accent-scholen zijn warme, kleinschalige scholen waar we elkaar kennen.  

Pal aan de nieuwe Maas ligt het schoolgebouw van Accent Delfshaven. Vanaf het schoolplein zie je dan ook regelmatig grote containerschepen voorbijtrekken. Deze bedrijvigheid vind je ook terug in onze school. Saai wordt het er nooit want alle collega’s zetten alles op alles om het beste uit de leerlingen te halen. Dit heeft tot gevolg dat we ons al jaren ‘excellente school’ mogen noemen. ‘Het beste’ betekent bij ons niet ‘het snelste’ of ‘het hoogste cijfer’. Het betekent dat we de leerlingen uitdagen om op zoek te gaan naar hun talenten en naar hoe die talenten kunnen groeien. Onze school is niet al te groot. Een klas bestaat gemiddeld uit 15 leerlingen en in totaal ca 190 kinderen. Iedereen kent elkaar. Leerlingen voelen zich daardoor snel op hun gemak. Op onze school leren jongeren vooral door veel te werken met hun handen. Dit doen we door theorie te koppelen aan praktische opdrachten en stages. Daarom heeft onze school veel praktijklokalen waar de leerlingen in ‘levensechte’ situaties kunnen leren. CVO Accent Delfshaven heeft modern ingerichte techniekruimtes, een samenwerkingsverband met de schilders school en een stagebureau van waaruit alle stages worden gecoördineerd. Verder heeft Accent Delfshaven een plus leerlijn en een entree opleiding waarbij de leerlingen die meer aankunnen uiteindelijk uit kunnen stromen naar MBO-niveau 2.


Adresgegevens

Japarastraat 4
3009 CA Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Accent Delfshaven

{"total":3,"sectoren":{"2":3},"vakken":{"6":2,"254":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":3},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":3},"onderwijsTypen":{"8":3,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":3},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":2,"3":1},"provincies":{"7":3}}
3 onderwijsvacatures
9 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-08-2024
Parttime of fulltime 1,0 FTE
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
16 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-11-2024
Parttime of fulltime 0,6 - 1,0 FTE
39 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-08-2024
Parttime of fulltime 1,0 FTE