Elan BOOST

Onderdeel van: Stichting Elan - Huizen
Basisonderwijs
Openbaar

Elan BOOST

Over BOOST
BOOST is een integrale tussenvoorziening voor leerlingen van SWV Unita (po) en SWV Qinas (vo) in de regio Gooi en Vechtstreek. Bij onze leerlingen is sprake van belemmerende factoren op meerdere ontwikkelgebieden, waardoor ze niet meer naar school (dreigen te) gaan. Onze visie is dat zij net als ieder ander kind recht hebben op onderwijs en op een school. Ons team zet zich in om het naar school gaan weer mogelijk te maken. Samenwerken en samen leren staan bij ons voorop. Er wordt veel gelachen en er is ondersteuning als het lastig is. Ons team kenmerkt zich door veerkracht, flexibiliteit en gezelligheid.  De kern en daarmee de kracht van de tussenvoorziening ligt in een integraal aanbod op vier domeinen: de onderwijs-oefenplek, doelgerichte dagactiviteiten, gezinsbegeleiding en behandeling. Dat doen we op één locatie, vanuit één plan en met maar één doel: ‘(weer) terug naar school’. De begeleiding op de domeinen kan afwisselen en overlappen. We leveren altijd maatwerk. BOOST is een samenwerking tussen Stichting Elan en Youké en staat voor Behandeling, Onderwijs, Ontwikkeling, Samenwerking en Terugkeer.

Adresgegevens

Oud Bussumerweg 76
1272 RX Huizen
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Elan BOOST

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.