OBS De Samensprong

Onderdeel van: Stichting Op Kop - Steenwijk
Onderdeel van: Stichting Op Kop - Steenwijk
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
125 Leerlingen

Omschrijving van OBS De Samensprong

Onze 200 medewerkers verzorgen onderwijs aan 1650 leerlingen op 14 openbare basisscholen in Steenwijkerland en Zwartewaterland. Samen maken ze deel uit van Stichting Op Kop.
Obs de Samensprong is een van de Op Kop scholen en ligt aan de rand van Steenwijk-West. De school is gevestigd in MFC de Zuidwester. De Samensprong is een school met circa 125 leerlingen, verdeeld over zes combinatiegroepen.

Leren doen we samen, samen staan we sterk!
Vanuit dit motto bieden we op Obs de Samensprong rijk onderwijs aan kinderen uit Steenwijk, Zuidveen en daarbuiten. Ieder kind voelt zich veilig op onze school en kan zich optimaal ontwikkelen.
Door kinderen te leren met zichzelf en de wereld om te gaan, worden ze in staat gesteld keuzes te maken en samen te leren en te groeien. We werken in kleine combinatiegroepen om het mogelijk te maken alle kinderen die aandacht te geven die ze nodig hebben.
Door een intensieve samenwerking met ouders, zorgen we samen voor een fijne en leerzame schooltijd voor ieder kind.

Missie

Obs de Samensprong is een openbare school voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op onze school is ieder kind welkom, passend binnen de onderwijskundige en zorgmogelijkheden die de school te bieden heeft. We gaan ervan uit dat alle kinderen zo goed mogelijk willen presteren. Op school zorgen we voor een onderwijsleersituatie waarbij we kinderen helpen ontwikkelen op cognitief, sociaal, emotioneel, motorisch en en creatief vlak. Leerlingen van obs de Samensprong ontwikkelen zich tot leerlingen met een brede blik op de wereld en zijn in staat een passende plaats in de maatschappij in te nemen, nu en in de toekomst. We doen dit door thematisch onderwijs in te richten in de gehele school.
 

Visie

Vertrouwen 
Ons uitgangspunt is dat we open en eerlijk zijn naar elkaar. We vertrouwen erop dat iedereen eigen verantwoordelijkheid neemt. We geven en krijgen vertrouwen. Dat geldt voor iedereen , ouders, medewerkers en kinderen. 
Samen 
We werken nauw en respectvol samen met collega's, kinderen en ouders en externe partners door van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen en elkaars sterke punten te benutten. Met het beste resultaat als doel. 
Verantwoordelijkheid 
Om verantwoordelijkheid te kunnen geven en nemen zorgen we voor duidelijke afspraken. We zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de school. 
Groei 
We leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze kinderen en blijven onszelf en de school ontwikkelen. Om dat te bereiken zijn we professioneel, nieuwsgierig, ambitieus, gefocust op verbetering en innovatie, niet bang om grenzen te verleggen. We nemen daarin zelf initiatief en verliezen daarbij de bestaande kwaliteit niet uit het oog
 
 

Werkomgeving

De scholen van Stichting Op Kop liggen in Steenwijkerland en Zwartewaterland. Deze gemeenten herbergen ook het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden. Volop ruimte en water in deze mooie omgeving!


Adresgegevens

Gasthuislaan 86
8331 MZ Steenwijk
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van OBS De Samensprong

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.