De Vlieger

Onderdeel van: Ronduit Onderwijs - Alkmaar
Onderdeel van: Ronduit Onderwijs - Alkmaar
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar

Omschrijving van De Vlieger

Onze school De Vlieger biedt een fijne werkplek in een hardwerkend en betrokken team dat wil samenwerken en verbinden. In het logo van onze school zie je een Vlieger. Wij vinden het namelijk van groot belang dat kinderen met plezier en een veilig gevoel naar school gaan, zodat ze hogerop komen! Ons onderwijs is actief, gestructureerd en dynamisch. We hebben oog en oor voor ouder en kind. 
Op onze school gaan bewegen en leren hand in hand. Het onderwijs gericht op onze toekomstige kinderen waarin we naast het aanleren van kennis en vaardigheden ook tijd besteden aan onder andere cultuureducatie, beweging en ICT.

Adresgegevens

Sneeuwgansstraat 18
1826 Cp Alkmaar
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Vlieger

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.