KC de Meerstroom

Onderdeel van: Florente basisscholen - Muiderberg
Onderdeel van: Florente basisscholen - Muiderberg
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Samenwerking
292 Leerlingen

Omschrijving van KC de Meerstroom

Het team van KC de Meerstroom (vanaf 1 augustus een samenvoeging van de beide scholen in Muiderberg) zoekt een nieuwe collega. Wij zijn een basisschool in het mooie dorp Muiderberg onder de rook van Amsterdam aan het Gooimeer.

Gelijkwaardigheid is een belangrijk uitgangspunt. Onze kinderen mogen op respect rekenen. Wij willen hen helpen oog te hebben voor waarden en normen van anderen, die zich onderscheiden in kleur, status, capaciteiten, cultuur of geloof. Wij zijn alert op discriminatie en pesten en werken vooral aan het voorkomen er van.

Adresgegevens

Tesselschadelaan 75
1399 HX Muiderberg
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van KC de Meerstroom

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.