Sint-Janscollege

Onderdeel van: Stichting LVO - Hoensbroek
Onderdeel van: Stichting LVO - Hoensbroek
Voortgezet onderwijs
Vrijeschool

Omschrijving van Sint-Janscollege

Het Sint-Janscollege in Hoensbroek heeft een aanbod dat bestaat uit havo, tweetalig vwo (Engels), atheneum en gymnasium. Daarnaast kunnen havoleerlingen kiezen voor versterkt Engels.


Het Sint-Janscollege werkt vooral aan de ontplooiing van intellectueel talent en het begeleiden van leerlingen bij het behalen van een waardevol diploma: een diploma dat een goede basis biedt voor een vervolgopleiding in het hbo of het wetenschappelijk onderwijs. We hebben veel aandacht voor vaardigheden als zelfstandigheid, sociaal gevoel en het ontwikkelen van het vermogen om met anderen samen te werken.

Het is ons streven op onze school een gemeenschap te creëren die leerlingen motiveert, waardoor onze leerlingen plezier krijgen in de uitdagingen die de studie biedt. Verder stimuleren we onze leerlingen om hun eigen grenzen te verleggen bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en brengen we ze kennis en vaardigheden bij waarmee ze als verantwoordelijk burger in een steeds sneller veranderende wereld hun weg kunnen vinden.
 


Adresgegevens

Amstenraderweg 122
6431 EN Hoensbroek
Limburg, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Sint-Janscollege

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.