Stichting Protestants Christelijke Organisatie voor Onderwijs en Opvang Gelderse Vallei

barneveld
barneveld
Basisonderwijs, Kinderopvang
Protestants-Christelijk
3.055 Leerlingen
18 Locaties

Omschrijving van Stichting Protestants Christelijke Organisatie voor Onderwijs en Opvang Gelderse Vallei

Onze Protestants Christelijke Organisatie voor opvang en onderwijs in de Gelderse Vallei (PCOGV) biedt opvang en onderwijs aan op 15 kindcentra in de gemeenten Nijkerk, Barneveld en Woudenberg. Meer dan 400 professionals werken samen om ruim 4000 kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren en ondersteunen. Doordat we in een stichting samenwerken hebben de afzonderlijke kindcentra de steun van onze stevige organisatie. 

Onze kindcentra bieden kinderen een vertrouwde, veilige en stimulerende plek waar ze kunnen ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen op weg naar hun volwassenheid.Wij kiezen voor een doorgaande ontwikkellijn voor de kinderen van 0 tot 13 jaar.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Varenkamp 3
3773 cl barneveld
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Stichting Protestants Christelijke Organisatie voor Onderwijs en Opvang Gelderse Vallei

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.