Yuverta mbo Velp

Onderdeel van: Yuverta - Velp
Onderdeel van: Yuverta - Velp
Middelbaar beroepsonderwijs
Regulier / Algemeen

Omschrijving van Yuverta mbo Velp

Onze studenten hebben een passie voor natuur, milieu, water, dieren of buitensport en zijn het liefste buiten! Jij ook?

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Adresgegevens

Larensteinselaan 26b
6882 CT Velp
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Yuverta mbo Velp

{"total":1,"sectoren":{"3":1},"vakken":{"166":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"5":1}}
1 onderwijsvacatures
119 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
In overleg
0.8 - 1.0 fte