De Wereldschool Amstelveen

Onderdeel van: Onderwijsgroep Amstelland - Amstelveen
Onderdeel van: Onderwijsgroep Amstelland - Amstelveen
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Christelijk
80 Leerlingen

Omschrijving van De Wereldschool Amstelveen

De Werelschool
Wereldschool is een school voor nieuwkomers in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Onze leerlingen zijn afkomstig uit de hele wereld, spreken niet of nauwelijks de Nederlandse taal en krijgen bij ons gedurende ongeveer 1 jaar, onder andere, een intensief woordenschatprogramma aangeboden.

Missie

Missie Onderwijsgroep Amstelland
Wij stimuleren kinderen zich te ontwikkelen tot wereldburgers, waarbij zij als individu zo optimaal mogelijk leren en zich leren te verhouden tot zichzelf, de ander en de aarde.

Visie

Werken bij Onderwijsgroep Amstelland
Onze onderwijsgroep bestaat uit dertien scholen voor bijzonder onderwijs in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel waaronder ook een International school en een Taalschool. De scholen hebben elk hun eigen karakter, maar delen dezelfde kernwaarden: Vertrouwen, Verbondenheid en Gedrevenheid. We hebben oog voor iedere leerling en willen de leerling méér brengen dan kennis alleen. Dat is voor ons: onderwijs met een hart. Deel jij deze visie? Dan maken we graag kennis! 

Werkomgeving

Voordelen voor werken bij Onderwijsgroep Amstelland
Binnen de verschillende scholen is er altijd wel een school te vinden die qua werksfeer en cultuur bij een medewerker past. Nieuwe medewerkers mogen rekenen op goede introductie en begeleiding gedurende de beginperiode. In een gezamenlijk plan worden de afspraken vastgelegd om de nieuwe medewerker zich zo snel thuis te voelen in de nieuwe werkkring. 

Adresgegevens

Amsterdamseweg 209
1182 GW Amstelveen
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Wereldschool Amstelveen

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"6":1}}
1 onderwijsvacatures
NIEUW
NIEUW
Vandaag
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime 0.6-1.00 fte