Basisschool De Ni-je Veste

Onderdeel van: Delta Scholengroep - Groenlo
Onderdeel van: Delta Scholengroep - Groenlo
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek

Omschrijving van Basisschool De Ni-je Veste

Delta Scholengroep verbindt 25 PO-scholen verspreid over de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum, Oost-Gelre en Berkelland. Onze scholen verzorgen onderwijs voor ruim 5000 kinderen die in hun leerproces worden begeleid door ruim 600 medewerkers. Delta Scholen hebben een eigen gezicht, zijn geworteld in een eigen traditie en omgeving, maar vormen een solidair verbond van kennis, ervaring en ambitie op het gebied van primair onderwijs.

De Ni-je Veste is een school met momenteel 163 kinderen, verdeeld over 7 groepen. De school is gelegen in een rustige woonwijk. De naam ‘Ni-je Veste’ past bij de cultuur van onze vestingstad en onze school. Deze cultuur is voor ons erg belangrijk, evenals het zijn van een veilige veste. Onze school  is een school die daarnaast altijd in beweging en bij de tijd is.
 
Onze school is een plaats waar  leerlingen, ouders en personeel graag vertoeven. Dit is een voorwaarde voor een goede ontwikkeling. Daarnaast bieden we met onze manier van werken veel structuur en rust. Ons gebouw biedt hiervoor de mogelijkheden: ruimtelijk, fris, overzichtelijk en rustig. Op school staan we open voor inbreng, van elkaar, leerlingen, ouders en onze omgeving.

Adresgegevens

Buitenschans 7
7141 EK Groenlo
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Basisschool De Ni-je Veste

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"5":1}}
1 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Basisonderwijs PO
Per 1 november 2024
Fulltime 1,0 fte