10&Meer

Onderdeel van: IRIS-CVO - NIEUW VENNEP
Onderdeel van: IRIS-CVO - NIEUW VENNEP
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Protestants-Christelijk

Omschrijving van 10&Meer

De missie van Tienercollege 10&Meer
Tienercollege 10&Meer is er voor leerlingen vanaf 10 jaar die meer willen of kunnen leren, op een plek die het basisonderwijs en voortgezet onderwijs met elkaar verbindt. Wij werken vanuit nieuwsgierigheid als drijfveer voor het leren en leveren leerlingen af die met een open houding naar de wereld kijken.
 
Waarom een Tienercollege in Haarlemmermeer 
Sommige kinderen hebben meer tijd of meer uitdaging nodig om op weg te gaan naar het diploma dat bij hun ambitie past. 10&Meer in Nieuw-Vennep e.o. is er op gericht om kinderen meer uit zichzelf te laten halen. Een ambitie waarin Stichting Jong Leren en het Stichting IRIS elkaar hebben gevonden.

Adresgegevens

Noorderdreef
2152 AC NIEUW VENNEP
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van 10&Meer

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.