So Lux

Onderdeel van: SPO Utrecht - Utrecht
Speciaal (basis) onderwijs
Openbaar

Omschrijving van So Lux

Lux, school voor speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerenden, is gehuisvest in Zuilen. Er wordt onderwijs geboden aan leerlingen van 4 tot 12 à 13 jaar die algehele ontwikkelingsondersteuning nodig hebben vanwege een beperkt IQ (20 – 70) en een ontwikkelingsleeftijd van < 2 tot 8 jaar. Tegelijkertijd kan er sprake zijn van syndroom van Down, een stoornis binnen het autisme spectrum, epilepsie, ADHD en/of een hechtingsstoornis. Leerlingen krijgen onderwijs op een bij hun niveau passende orthopedagogische en ortho-didactische wijze.

De school telt ongeveer 90 leerlingen en de groepsgrootte varieert van 8 tot 14 leerlingen. We zijn op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent met affiniteit voor deze doelgroep en eventueel ook voor een onderwijszorggroep.


Adresgegevens

Stauntonstraat 9
3554 EZ Utrecht
Utrecht, Nederland
Route plannen

Vacatures van So Lux

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.