De Tweeklank

Onderdeel van: Trinamiek - Nieuwegein
Onderdeel van: Trinamiek - Nieuwegein
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
450 Medewerkers

Omschrijving van De Tweeklank

De Tweeklank is een katholieke basisschool in de wijk Hoog Zandveld.

‘De Tweeklank … duidelijke taal!’
 Op De Tweeklank staan ‘taal en media’ centraal. Taal- en leesonderwijs vinden wij belangrijk, dit bereidt leerlingen voor op hun toekomst. Vanuit diezelfde gedachte krijgt ook mediaonderwijs veel aandacht, zoals leren programmeren, de mogelijkheden van het internet verkennen en het maken van media.

Het onderwijs op De Tweeklank wordt niet alleen met passie gegeven door een professioneel team aan leerkrachten. Er wordt ook naar de diepere laag gekeken. Op De Tweeklank willen we leerlingen meer meegeven dan kennis en vaardigheden. Dat wordt gedaan aan de hand van vier kernwaarden, namelijk:

Vertrouwen | Betrokkenheid | Verantwoordelijkheid | Persoonlijke ontwikkeling

Adresgegevens

Lupinestraat 21
3434 HA Nieuwegein
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Tweeklank

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.