De Opstap

Onderdeel van: Trinamiek - IJsselstein
Onderdeel van: Trinamiek - IJsselstein
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek
450 Medewerkers

Omschrijving van De Opstap

Missie / visie
De missie van De Opstap is het realiseren van boeiend basisonderwijs gericht op de toekomst. Het welbevinden van kinderen, leerkrachten en ouders vormt hiervoor de basis.

Wij willen ons als school ontwikkelen naar procesgericht onderwijs. De leerkracht initieert de onderwijsontwikkeling. Wij focussen op het leerproces waarbij het eigenaarschap bij de leerling ligt. Hierbij fungeert de leerkracht als coach. Daarnaast creëren we ook ruimte voor coaching tussen leerlingen en leerkrachten onderling.

We hebben vertrouwen in de ontwikkeling van ieder kind. We willen kinderen opvoeden tot kritische en creatieve denkers die kunnen functioneren in de 21e eeuw.

Naast het aanleren van basisvaardigheden als taal en rekenen besteden we aandacht aan het ontwikkelen en benutten van andere talenten van leerlingen, bijvoorbeeld op het gebied van expressie, kunst, cultuur en techniek.

Met een betrokken en deskundig team streven we naar optimale ontwikkeling binnen de unieke mogelijkheden van een kind. Het team van De Opstap blijft in ontwikkeling. Door aandacht te besteden aan het proces van teamleren leren we van en met elkaar en zoeken we samen naar verbeteringen.

Een goede samenwerking met ouders staat voor ons centraal. Actieve betrokkenheid van ouders bij de school geven wij onder andere vorm in de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het ouderpanel en informatieavonden.

Adresgegevens

Heemradenlaan 30
3401 GX IJsselstein
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Opstap

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.