OBS de Dukdalf

Onderdeel van: Ante - Dronten
Onderdeel van: Ante - Dronten
Basisonderwijs
Openbaar
350 Leerlingen

Omschrijving van OBS de Dukdalf

Visie

De begeleidingsbehoefte van kinderen om te kunnen ontwikkelen verandert dagelijks. Dit vraagt om talentvolle leerkrachten.
Oog voor persoonlijke groei van onze leerkrachten motiveert, zorgt voor kwaliteit en maakt dat onze organisatie zich vooraan in de lijn ontwikkelt. Hoge onderwijskwaliteit op het gebied van taal en rekenen is de basis. Door onze kinderen vernieuwend, betekenisvol en talentgericht onderwijs te bieden, leren zij vanuit deze basis hun talenten in te zetten en te ontwikkelen met als doel klaar te zijn voor de volgende fase in hun leven.

Adresgegevens

Beursplein 6
8253 EA Dronten
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van OBS de Dukdalf

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.