De Wegwijzer

Onderdeel van: Trinamiek - Vianen
Onderdeel van: Trinamiek - Vianen
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
450 Medewerkers

Omschrijving van De Wegwijzer

Kom je werken bij basisschool De Wegwijzer in Vianen? Dan ga je werken in een mooi nieuw gebouw met diverse faciliteiten zoals een prachtige keuken, mooie speellokalen en een nieuw speelplein waarvan we gebruik kunnen maken in ons onderwijs. Met oog voor ieder individu en zijn of haar talenten werken we als team aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Als Vreedzame School beschouwen we de school en de klassen als leefgemeenschap, waarin de leerlingen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. We gaan dan ook altijd uit van het positieve van een kind.

De Wegwijzer werkt met een unieke beloningsmethode: de Wegwijzertjes. Houdt een klas zich aan een afspraak, zoals het zachtjes door de gang lopen, dan krijgt de klas een wijzertje. Staat de groepsspaarpot op 25 wijzertjes? Dan kiest de klas een beloning. Organiseer jij een kookworkshop of filmmiddag?

Kijk voor meer informatie over De Wegwijzer op www.dewegwijzervianen.nl.

Adresgegevens

De Looch 3
4133 DK Vianen
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Wegwijzer

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.