Blink

Onderdeel van: Trinamiek - Culemborg
Onderdeel van: Trinamiek - Culemborg
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Algemeen bijzonder
450 Medewerkers

Omschrijving van Blink

Basisschool Blink is een kleine school met persoonlijke aandacht voor ieder kind. Op Blink richten we ons op de brede ontwikkeling van kinderen. Ons uitgangspunt is dat de basisbehoeften autonomie, relatie en competentie elk een gelijkwaardig aandeel hebben in de groei van het kind. De leerkrachten zijn de begeleiders van dit proces, zij staan open voor wat een kind bezighoudt en nodig heeft en hebben vertrouwen in de wil van elk kind om te groeien. Blink is een school in ontwikkeling, we leren van en met elkaar. Ouders, kinderen en het team worden betrokken in de besluitvorming door middel van onze sociocratische overlegstructuur. 

Kijk voor meer informatie over Blink op www.blinkschool.nl.

Adresgegevens

Jan van Riebeeckstraat 9
4105 BA Culemborg
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Blink

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.